PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

Moviment per la llengua

psmsantllorenc | 18 Febrer, 2012 09:10

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

MOVIMENT PER LA LLENGUA!!

 

Necessitem moltes signatures per dur aquest projecte de defensa de la nostra llengua endavant i que arribi al Parlament. 

La nostra petició

Per tot l'exposat al Manifest, des del Moviment per la Llengua manifestem la nostra voluntat d'exercir el dret de petició regulat a l'article 29 de la Constitució espanyola de 1978 i desenvolupat a la Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició, per tal de demanar al Parlament de les Illes Balears:

1. Que retiri de la seva tramitació l'Avantprojecte de llei de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat autònoma de les Illes Balears, o;

2. Si aquest ja ha estat aprovat, que es derogui la Llei de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat autònoma de les Illes Balears i;

3. Que el Parlament de les Illes Balears, a través dels mitjans pertinents, es comprometi públicament a respectar la Llei 3/1986, de 19 d’abril, de normalització lingüística, i a no adoptar cap mesura legislativa que retalli els drets que hi ha reconeguts.

Declarem que hem actuat complint tots els requisits legals previstos en les citades normes jurídiques. Per això, interpel·lem al Parlament de les Illes Balears a donar una resposta expressa a la nostra petició.

SIGNA I FES-NE DIFUSIÓ!!!! 

Una vegada hagis signat hauràs de val·lidar la signatura mitjançant el correu electrònic. Pensa-hi!!

http://www.movimentperlallengua.cat/

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı S÷zŘ  |  01-06-2012 a les 20:51

    şarkı

Publica el teu comentari.