PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

Mocions presentades al ple de l'ajuntament de 29 de setembre 3

psmsantllorenc | 19 Setembre, 2011 12:33

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

MOCIÓ SOBRE EL PLA D’OBRES I SERVEIS

El Pla d’Obres i Serveis té molts d’anys d’experiència i inicialment va néixer per ajudar als ajuntaments a construir infraestructures bàsiques i necessàries, en molts casos inexistents o insuficients, com el clavegueram, xarxa d’aigua, asfaltat, enllumenat,...

 

En els darrers 15 anys s’han construït molts i bons equipaments per millorar els serveis municipals, com escoletes, poliesportius, centres de dia, centres culturals o multiusos, piscines,.... El fet és que els nostres pobles conten actualment amb instal·lacions molt dignes que han millorat la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes, però ara ens trobem que els costos de manteniment de les mateixes sobrepassen en moltes ocasions les possibilitats pressupostaries de les administracions locals.

 

Actualment ens trobam davant una situació nova, determinada per dues variables bàsiques. Per un costat, en els darrers anys la majoria dels ajuntaments han dotat als municipis amb els equipament bàsics i  d’infraestructures de nova construcció necessaris per oferir un millor servei als seus pobles. Per un altre, ens trobem  dins en una crisi global que lògicament afecta als municipis i al Consell i provoca un replantejament de les inversions de les administracions, i en el nostre cas de les entitats locals.

 

Així doncs, els municipis es trobam relativament ben dotats d’equipaments  per garantir diversos serveis de proximitat, però amb dificultats per a donar-los continuïtat i mantenir-los amb les millors condicions de conservació que la ciutadania es mereix.

 

Per tot això, el grup municipal del PSM-ENTESA NACIONALISTA proposam al Ple de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que adopti el següent:

 

Acord

 

1.            Instar al Consell de Mallorca a modificar el reglament del POS el més prest possible per tal que estigui aprovat definitivament per a la convocatòria del 2013 en el sentit d’adaptar-lo a les conclusions aprovades, per consens, a l’Assemblea de Batles i a l’informe jurídic emès pel director de l’Institut d’Estudis Autonòmics.

 

 

Sant Llorenç, 7 de  setembre de 2011.

 

 

 

Dolors Sánchez Márquez.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari.