PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

PRECS I PREGUNTES DE LA REGIDORA AL PLE DE DIA 21 DE JULIOL

psmsantllorenc | 11 Agost, 2011 11:00

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

PRECS I PREGUNTES PRESENTADES PER LA REGIDORA DEL PSM-EN AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE DIA 21 DE JULIOL DE 2011

La portaveu del PSM,  Dolors Sánchez,demanà:
a)    Que l’equip de govern es reuneixi amb la conselleria de mobilitat per saber com estan les obres del tren. El batle contestà que tot d’una que nomenin el gerent de la SFM demanaran l’entrevista.
b)    Que si hi havia documentació sobre l’incendi que afectà el terme municipal fa unes setmanes es posàs a disposició dels regidors. El Batle digué que no hi havia cap informe de medi ambient, pero sí l’informe de la policia, que es faria arribar als regidors.
c)    Que dia 18 de juny havia presentat una moció sobre els sous dels regidors per esser discutida en aquest Ple i que no s’havia incorporat a l’ordre del dia. El batle va dir que havia estat un descuit i que els sous dels regidor complien amb les recomanacions de la FELIB.
d)    Que al Ple extraordinari el batle havia dit que estudiaria l’horari dels plens, a veure si ho havia estudiat. El batle contestà que s’ho estaven mirant.
e)    Que es constituís la Junta de portaveus de l’Ajuntament. El batle respongué que ho estudiarà.
f)    Que com estaven les obres de Sa Teulera. El regidor d’urbanisme respongué que estan a punt d’acabar la 1ª fase. Que l’empresa adjudicatària havia fet fallida i que quedaven per executar uns deu mil euros. Que l’empres s’havia compromès a acabar-les. La resta de fases estan pendents de contractar.
g)    Que a la pàgina web de l’Ajuntament, al portal del contractista, no hi ha la informació de tots els procediments que fa l’Ajuntament d’adjudicació d’obres. El batle digué que ja havien tengut algunes queixes i que s’ho mirarien.
h)    Que a la piscina municipal no hi havia cadires per poder desvestir-se, ni canviadors per poder canviar els bolquers o la roba d’un infant petit. El batle respongué que es mirarà.
i)    Que a la piscina hi ha fioles i rajoles que estan esmorrellades i que poden provocar talls. El batle respongué que ho miraran.
j)    Qui forma part del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal Bellver SA. El batle respongué que tots els membres de l’equip de govern.
k)    Que si l’oposició podia formar part de la Junta de l’Empresa Municipal Bellver SA, per poder controlar l’activitat de l’empresa. El batle respongué que s’estudiarà.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari.