PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

Comunicat de l'Agrupaciˇ del PSM de Sant Llorenš des Cardassar 2

psmsantllorenc | 15 Juliol, 2012 16:06

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

L’agrupació del PSM de Sant Llorenç, reunida  el passat 4 de juliol acordà donar suport a la decisió de la regidora del PSM de no formar part de l’equip de govern.


Durant els darrers dies s’han mantingut contactes entre el PSM i el batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç a fi i efecte d’aclarir alguns problemes sorgits en el procediment  durant la negociació i perfilar el contingut d’algunes àrees de gestió.


Fruit de les converses i negociacions mantingudes, el PSM, a la reunió de dia 13 de juliol ha decidit la seva incorporació a l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç i la regidora Dolors Sánchez assumeix les delegacions corresponents de les àrees de formació i ocupació que suposaran la gestió de les matèries de formació no reglada, centre d’adults, titulacions professionals, foment i qualitat de l’ocupació, SOIB, gestió de qualitat, prevenció de riscos laborals i participació ciutadana amb les dotacions materials i de personal corresponents.


El PSM considera que en moments de crisi i de minva dels drets socials, laborals i lingüístics s’ha de fer una política de pactes que permeti conformar governs de majories de progrés.


A la mateixa reunió el PSM ha decidit procedir a la renovació dels càrrecs de l’agrupació i donar entrada als òrgans de govern de la mateixa a totes les persones, encara que no siguin afiliades, que vulguin treballar-hi.


Som conscients del canvi de posicionament del partit en relació al pacte amb l’equip de govern. Aquest canvi de posicionament ha estat fruit de la negociació entre les parts i del debat en el si de l’agrupació. Aquest debat, que ha estat intens internament, ens ha servit per encetar una experiència participativa que ha d’anar quallant en el futur.


Sant Llorenç des Cardassar, 14 de juliol de 2012.

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Comunicat de l'Agrupaciˇ del PSM de Sant Llorenš des Cardassar

psmsantllorenc | 07 Juliol, 2012 10:53

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

L’agrupació del PSM de Sant Llorenç des Cardassar, reunida el dia 4 de juliol de 2012, acordà:

1. Donar suport a la decisió comunicada a l’agrupació, per part de la regidora, Dolors Sánchez, de no formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

2. Comunicar-ho al batle.

3. Sol·licitar del batle la revocació de la resolució número 2012/158 de delegació d’atribucions.

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent