PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

Volem consultes populars a les Illes Balears

psmsantllorenc | 03 Abril, 2012 18:14

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Companyes i companys,

la Plataforma Avançam avui iniciam  una campanya per sensibilitzar a la població a favor de la celebració de consultes populars a les Illes Balears, i per aconseguir la regulació de l’aplicació de les consultes en el nostre territori.

En primer lloc, la plataforma de regidors ha obert un espai de signatures a les xarxa perquè la ciutadania afirmi que vol celebrar consultes populars per decidir sobre temes que els afecten. Vos demanam que faceu difusió per correu electrònic i xarxes socials d'aquest enllaç, perquè la gent pugui signar aquesta carta dirigida al president del Govern i al president del Parlament http://actuable.es/peticiones/volem-consultes-populars-les-illes-balears

En segon lloc, aquesta mateixa setmana la coordinadora d’Avançam demanarà una reunió amb el president del Parlament per reivindicar el desenvolupament de l’Estatut per fer efectiva la competència de les Illes Balears per regular les consultes populars en el nostre territori.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PROPOSTES DE RESOLUCIË PEL DEBAT DE POLITICA GENERAL 2012

psmsantllorenc | 03 Abril, 2012 18:08

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Propostes de resolució pel debat de política general del Consell de Mallorca que defensarà el grup de Consellers del PSM-IniciativaVerds-Entesa al ple del proper 12 d'abril.

1.    La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa insta al govern del Consell de Mallorca a no destruir més llocs de feina a la institució i a prendre mesures de suport a les petites i mitjanes empreses juntament amb els autònoms per tal de poder generar ocupació.
2.    La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa insta al govern del Consell de Mallorca a que exigeixi al Govern autonòmic el pagament immediat dels 220 milions d’euros de deute per poder pagar als proveïdors així com les subvencions concedides i, d’aquesta manera, evitar més endeutament.
3.    La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa insta al govern del Consell de Mallorca a prendre mesures immediates que ajudin a la reactivació de la nostra economia i a la creació d’ocupació.
4.    La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa insta al govern del Consell de Mallorca a treballar amb fermesa i reclamar amb contundència a l’estat espanyol un tracte fiscal just i fonamentat en el concert econòmic que ens permeti mantenir els serveis públics i la reactivació econòmica a les Illes Balears.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent