PSM-EN Sant Llorenš

Et convit a visitar

SOPAR D'ESTIU 2011

psmsantllorenc | 11 Agost, 2011 11:07

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

SOPARS D’ESTIU 2011
Benvolgudes companyes, benvolguts companys,
Com ja vos comunicarem a la carta del mes de juliol, ens adreçam una altra vegada més per a confirmar-vos la celebració d’un segon sopar d’estiu, organitzat conjuntament amb la Fundació Emili Darder.
La previsió inicial era que poguessim conèixer l’experiència positiva de col·laboració entre el nacionalisme progressista del Bloc Nacionalista Valencià i l’espai polític ecosocialista d’Iniciativa del País Valencià, explicada per Enric Morera, secretari general del Bloc. Però, l’actualitat política i les primeres actuacions polèmiques del PP han fet necessari canviar la temàtica.
Com heu pogut seguir per la premsa aquests dies, el Govern del PP ha decidit aturar les obres que s’estaven realitzant en la línia Manacor-Artà al·legant manca de pressupost. Aquesta actuació –apart de sectària i basada en una falsedat- és un atac frontal a un model de desenvolupament de la comarca de Llevant, i de Mallorca al seu conjunt, que exigeix una resposta ciutadana. Per això, Biel Vicens, ex-conseller de Media Ambient i mobilitat i ex-secretari general del PSM, ens donarà a conèixer de forma transparent i de primera mà la situació real de les obres, per a poder argumentar i debatre la defensa de la continuació de la línia.
El sopar es farà el proper dissabte 27 d’agost, a les 21:00, a Son Negre, a Sant Llorenç des Cardassar (vos adjunt un mapa de com arribar) El preu del sopar serà de 15 € pels adults, i 8 € pels menors de 14 anys.
Per últim, vos demanam que confirmeu el més aviat possible la vostra assistència, sempre abans del dia 22 d’agost, tant a la Secretaria d’Organització de la vostra agrupació com a les oficines del partit -de 10 a 15 hores, de dilluns a divendres-.
Ens veiem al sopar, idò, salutacions ben cordials,
Xavier Bacigalupe i Blanco
Secretari d’organització i finances
Palma, 9 d’agost de 2011.

MAPA

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PRECS I PREGUNTES DE LA REGIDORA AL PLE DE DIA 21 DE JULIOL

psmsantllorenc | 11 Agost, 2011 11:00

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

PRECS I PREGUNTES PRESENTADES PER LA REGIDORA DEL PSM-EN AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE DIA 21 DE JULIOL DE 2011

La portaveu del PSM,  Dolors Sánchez,demanà:
a)    Que l’equip de govern es reuneixi amb la conselleria de mobilitat per saber com estan les obres del tren. El batle contestà que tot d’una que nomenin el gerent de la SFM demanaran l’entrevista.
b)    Que si hi havia documentació sobre l’incendi que afectà el terme municipal fa unes setmanes es posàs a disposició dels regidors. El Batle digué que no hi havia cap informe de medi ambient, pero sí l’informe de la policia, que es faria arribar als regidors.
c)    Que dia 18 de juny havia presentat una moció sobre els sous dels regidors per esser discutida en aquest Ple i que no s’havia incorporat a l’ordre del dia. El batle va dir que havia estat un descuit i que els sous dels regidor complien amb les recomanacions de la FELIB.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent